A siker sokszor az apró, de annál fontosabb részletekben rejlik

Folyamatosan bővülő, professzionális rendezvényeszközeink segítik, hogy ezek a részletek az Ön rendezvényén észrevétlenek maradjanak.

Rendezvényeszközök

A rendezvényszervezés bővítése során kialakítottuk saját rendezvény eszköz parkunkat, mellyel már nem csak saját rendezvényeinket látjuk el, hanem külsős megbízásokat is teljesítünk. Alvállalkozóként, rendezvényeszközeinkkel hozzájárulunk, hogy a megbízóink rendezvényei a legmagasabb színvonalon valósuljanak meg. Folyamatosan bővülő, a piaci igényeket kielégítő eszközeink számtalan esemény professzionális lebonyolításához járultak már hozzá. Szolgáltatásunk mellett ingyenesen vállaljuk a helyszíni felmérést, lehetőségeket kínálunk a megvalósításhoz, díjmentesen elkészítjük a látványtervet és árajánlatot, valamint non-stop ügyelettel állunk rendelkezésére. Vállalkozásunk sikerének titka a pontos és összehangolt csapatmunka, a sokéves tapasztalat, mely biztosítja, hogy rendezvényeszközeink mindig kifogástalan állapotban, határidőre álljanak készen az aktuális feladatra.

Sátorbérlés és sátor dekoráció

Egy szabadtéri rendezvény szervezése során számolni kell az időjárás változékonyságával. A zökkenőmentes lebonyolításhoz egy megfelelő méretű sátor bérlése gyakran elkerülhetetlen. Saját készletünk számos sátor típust tartalmaz, hogy Ön a rendezvény stílusához, a résztvevők számához megfelelő sátrat választhasson: igény szerinti méretű rendezvénysátor, partisátor két különböző méretben, kézműves sátor, árusító sátor. A sátrakhoz számos kiegészítőt kínálunk a sátorpadlótól kezdve a sátorbaldachinon keresztül a fűtés- és hűtéstechnikáig. A rendezvény jellegétől függően egyedi sátordekorációt is kínálunk stílusos és impozáns fénytechnikai megoldásokkal.

Rendezvénysátor Rendezvénysátor Rendezvénysátor

Rendezvénysátor

Fesztiválsátrunk védelmében még a legbarátságtalanabb időjárási körülmények között is biztonságosan bonyolíthatja programjait: esküvőket, ebédeket, koncerteket, találkozókat. A sátor egyedi dekorálására külön árajánlatot adunk. A sátor 50 m2-enként bővíthető. Amennyiben nincs szüksége a teljes alapterületű sátorra, 50 m2-enként kialakíthatja a sátor alapterületét. A sátorhoz igény szerint világítás, áramfejlesztő és hőgomba rendelhető.

Méret:

  • fesztávolság 10 m
  • osztástávolság 5 m
  • belépő magasság 2,3 vagy 3 m
  • csúcsmagasság 3,9 m
Partisátor 3x3

Partisátor 3x3

Egy partysátor összecsukott állapotban elfér egy személygépkocsi hátsó ülésén. A sátor felállítása két ember számára néhány percbe telik, s a sátorbontás még ennél is kevesebb időt vesz igénybe. A partisátor hűvöse alkalmat ad tárgyalások lebonyolítására, kötetlen beszélgetésekre, poharazgatásra, de az ebédet sem moshatja el az eső, ha alatta terítik meg asztalukat.

A partisátor méretei:

  • 3x3 m alapterület
  • 2 m belépő magasság
  • 3 m csúcsmagasság
Partisátor 3x6

Partisátor 3x6

Egy partysátor összecsukott állapotban elfér egy személygépkocsi hátsó ülésén. A sátor felállítása két ember számára néhány percbe telik, s a sátorbontás még ennél is kevesebb időt vesz igénybe. A partisátor hűvöse alkalmat ad tárgyalások lebonyolítására, kötetlen beszélgetésekre, poharazgatásra, de az ebédet sem moshatja el az eső, ha alatta terítik meg asztalukat.

A partisátor méretei:

  • 3x6 m alapterület
  • 2 m belépő magasság
  • 3 m csúcsmagasság
Sátorbaldachin Sátorbaldachin Sátorbaldachin Sátorbaldachin Sátorbaldachin

Sátorbaldachin

Rendezvénysátrunk elegáns és reprezentatív megjelenéséhez kínálunk igényes dekorációs megoldásokat. Sátorbéléssel, szőnyegezéssel, virágdekorációval, fénytechikával és egyedi dekorációs eszközökkel tesszük otthonossá az esküvői sátrat.

A dekorációk kivitelezésére kérje egyedi árajánlatunkat!

Sátorpadló - fa

Sátorpadló - fa

A sátrainkhoz épített padlórendszer alkalmazásával megóvhatóak a zöld felületek a taposási károktól, kiküszöbölhetőek a sáros talaj kellemetlen velejárói. A padló önállóan is használható egyenetlen vagy megóvandó területek lefedésére (pl. táncparkett kialakítására). A rendszer sátorral 50 m2-enként, önálló padlózatként 25 m2-enként bővíthető. A padlózathoz igény szerint szőnyegezés rendelhető.

Méret:

  • fesztávolság 10 m
  • osztástávolság 5 m
Sátorpadló - műanyag

Sátorpadló - műanyag

A sátrakhoz épített padlórendszer alkalmazásával megóvhatóak a zöld felületek a taposási károktól, kiküszöbölhetőek a sáros talaj kellemetlen velejárói. A padló önállóan is használható egyenetlen vagy megóvandó területek lefedésére (pl. táncparkett kialakítására). A rendszer 1 m2-ként bővíthető, igény szerint szőnyegezés rendelhető.

 

A műanyag sátorpadló méretei: 40x40x4 cm

1 m2-ként bővíthető

Sátorszőnyeg

Sátorszőnyeg

Hogy a sátorban kedvezőbb legyen a hőérzetünk, és tompítsuk a hangot, ideális a sátor padlózat beborítása sátorszőnyeggel.

 

Méret: 10x5 m

Szín: választható 

Sátorvilágítás

Sátorvilágítás

Dekorációs sátorvilágítás

Árusító sátor

Árusító sátor

A könnyen felállítható árusító sátor remek választás lehet vásárok alkalmával akár ételek és italok, akár egyéb termékek árusítására.

 

Az árusító sátor méretei: 3x3 m

Kézműves sátor

Kézműves sátor

A kézműves sátor remek választás borkóstoltatáshoz, könyvárusításhoz, vagy kézműves vásár alkalmával. illetve egyéb termék bemutatásáról e könnyen és egyszerűen kezelhető sátor az ideális megoldás.

A kézműves sátor méretei:

  • alapterület 2x2 m, asztalméret 2x1 m
Napernyő

Napernyő

Ezek az esztétikus napernyők bizonyulnak a legjobb választásnak, amennyiben szeretnénk megvédeni a rendezvény résztvevőit a tűző nap sugaraitól, viszont biztosítani szeretnénk, hogy a kilátást ne akadályozzák.

 

A napernyő méretei: Ø400x295 cm

Bútor és bútortextil

Ahhoz, hogy a vendégek kényelmesen érezzék magukat egy rendezvény alatt, szükség van az alkalomhoz illő bútorokra. A bútor bérlés gyors és költséghatékony módja, hogy a rendezvény lebonyolításához szükséges bútorok megfelelő minőségben és formában biztosítva legyenek. Rendezvénybútoraink között megtalálható a bankettszék, a bankettasztal, a körasztal vagy a bárasztal ugyanúgy, mint a sörpad garnitúra vagy a műanyag kerti bútor. Ezek közül választva a hozzá illő bútortextillel kiegészítve Ön is biztosan megtalálja a megfelelőt tervei megvalósításához.

Bankettasztal

Bankettasztal

Az ideális választás catering lebonyolításához. Kis súlyának köszönhetően könnyen mozgatható, ami tetszőleges alakú kiszolgálópult kialakítását teszi lehetővé. Fa, valamint összecsukható műanyag asztallap kivitelben is választható. Asztalainkhoz abroszt és egyedi igények szerint készített asztalközepet, valamint egyéb kiegészítőket biztosítunk.

Méret:

  • bankettasztal: 180x76x74 cm
Körasztal

Körasztal

Ünnepélyes alkalmak, elegáns rendezvények nélkülözhetetlen kellékei a körasztalok. A 8 vagy 10 fős körasztal remek lehetőséget kínálnak a kötetlen beszélgetésre, az oldott hangulat megteremtésére.

A körasztal mérete:

  • átmérő 152 vagy 180 cm
  • magasság 76 cm
Koktélasztal

Koktélasztal

Büfék, állófogadások elengedhetetlen kelléke a mutatós, percek alatt összeszerelhető bárasztal, melyeknél egy pohár ital vagy egy tányér étel mellett kényelmesen elbeszélgethetnek vendégei.

A koktélasztal mérete:

  • átmérő 60 vagy 80 cm
  • magasság 120 cm
Mediterrán asztal

Mediterrán asztal

A mediterrán asztal kiváló választás családi kerti partihoz és céges rendezvényhez egyaránt, hozzá illő szék is kérhető.

 

A mediterrán asztal méretei: 55x55x70 cm

4 személyes

Kávézóasztal

Kávézóasztal

A kávézó hangulatát idézhetjük a rendezvényre ezzel az asztallal. A teljesebb kép kialakítása érdekében hozzá illő szék is kérhető.

 

A kávézóasztal méretei: Ø60x75 cm

4 személyes

Bankettszék

Bankettszék

Az elegáns bankettszék szinterezett acélkerettel, nagy méretű ülőfelülettel biztosítja a kényelmet a résztvevők számára.

A bankettszék mérete:

  • 45x65x93 cm
Mediterrán szék

Mediterrán szék

A mediterrán szék kiváló választás családi kerti partihoz és céges rendezvényhez egyaránt, hozzá illő asztal is kérhető.

 

A mediterrán szék méretei: 40x40x80 cm

Kávézószék

Kávézószék

A kávézóasztal tökéletes kiegészítője lehet ez a szék, mellyel kávézói hangulatot teremthetünk a rendezvényre.

 

A kávézószék méretei: 40x40x85 cm

Partiszék

Partiszék

 

A gyorsan felállítható partiszékek tökéletesen illenek esküvői szertartáshoz.

A partiszék méretei: 40x35x80 cm

Chiavari szék

Chiavari szék

Az elegáns chiavari vagy amerikai bankettszék kiváló választás esküvőre, évfordulóra, bankettvacsorára, vagy bármilyen más rendezvényre, ahol célunk a vendégek kényelmének biztosítása mellett az esemény színvonalának emelése. Ezeknél a székeknél nincs szükség székszoknyára, szükség esetén könnyen, gyorsan, egyszerűen dekorálható.

 

A chiavari szék méretei: 40x40x92 cm

Sörpad szett

Sörpad szett

A sörpad a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a résztvevők leültetésének. A gyors szállíthatóság és felállíthatóság lehetőséget nyújt arra, hogy akár fél óra alatt helyet és étkezési lehetőséget biztosítsunk 300 ember számára a sörpadnál. Az asztalok külön svédasztalok terítéséhez, a padok külön koncertek, előadások alkalmi leültetéséhez is használhatók.

A sörpad mérete:

  • asztal 220x50x75 cm
  • pad 220x25x45 cm
Kerti asztal

Kerti asztal

Praktikus, könnyen áthelyezhető kerti asztal, mely a kerti partik elengedhetetlen kelléke.

 

A kerti asztal mérete:

  • asztal átmérő 86 cm
  • asztal magasság 74 cm
Kerti szék

Kerti szék

Praktikus, könnyen áthelyezhető kerti szék, mely a kerti partik elengedhetetlen kelléke.

 

A kerti szék méretei: 56x45x88

Bankettasztal terítő

Bankettasztal terítő

A bankettasztal díszitéséhez megfelelő alapot biztosít a fehér abrosz, mely bármilyen további dekorációs elemekkel kiegészíthető.

 

A terítő méretei: 240x140 cm

Körasztal terítő

Körasztal terítő

A körasztal díszitéséhez megfelelő alapot biztosít a fehér abrosz, mely bármilyen további dekorációs elemekkel kiegészíthető.

 

A terítő méretei:

  • 8 személyes asztalhoz: Ø225 cm
  • 10 személyes asztalhoz: Ø240 cm
Koktélasztal szoknya

Koktélasztal szoknya

A koktélasztal díszitéséhez megfelelő alapot biztosít a fehér szoknya, mely bármilyen további dekorációs elemekkel kiegészíthető.

 

A szoknya méretei: Ø60x120 cm

Koktélasztal terítő

Koktélasztal terítő

A koktélasztal díszitéséhez megfelelő alapot biztosít a fehér abrosz, mely bármilyen további dekorációs elemekkel kiegészíthető.

 

A terítő méretei: Ø240 cm

Asztalkasír

Asztalkasír

Asztalkasír használatával elegáns külsőt kölcsönözhetünk az asztalnak.

 

Méret: 72 cm magas

Sörpadszett terítő

Sörpadszett terítő

Amennyiben sörpadon szeretnénk helyet biztosítani a résztvevők számára az étkezéshez, beszélgetéshez, kiváló kiegészítő lehet a sörpadszett terítő. Több választható színben elérhető, mely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kiválasszák az eseményhez leginkább illőt.

 

A terítő méretei: 70x250 cm, választható színben

Egyéb eszközök

Számos apró kiegészítő járul hozzá egy rendezvény kényelméhez, tisztaságához. Rendezvényeszköz készletünk biztosít Önnek minden olyan kelléket, amely a tökéletes rendezvény kiegészítője lehet, akár diszkréten hozzájárul annak sikeréhez. Gondoljon a kisebb díszítésre, a tisztaságra, vagy a sátor fűtésére is. Apró részleteknek tűnnek, azonban a nagy esemény napján fontosakká válhatnak. Mi ezeket a kellékeket is biztosítjuk Önnek.

Mécsestartó

Mécsestartó

A teamécsestartó mécsessel egyszerű, ámde hangulatos kiegészítője lehet a rendezvénynek, hiszen a gyertya fénye meghitt hangulatot biztosít.

A mécsestaró méretei:

  • Magasság: 3 cm
  • Átmérő: 8 cm
Gyertyalámpás

Gyertyalámpás

A gyertyafény által biztosított hangulat tovább fokozható, ha ezekből az elegáns, esztétikus gyertyalámpásokból áradnak.

 

A gyertyalámpás méretei: Ø12x21 cm

Olajlámpás

Olajlámpás

A régi idők hangulatát idézi vissza az olajlámpás, mely nemcsak fényforrásként funkcionálhat, hanem dekorációs elemként is.

 

Az olajlámpás méretei: 40x15 cm

Díszfáklya

Díszfáklya

Szabadtéri rendezvények kelléke lehet a díszfáklya, mely hangulatos fényforrásként szolgálhat a szabad ég alatt.

 

A díszfáklya méretei: Ø8x110 cm

Dísztuja

Dísztuja

A szabadtéri programok elengedhetetlen kellékei a zöld növények, elsősorban az örökzöldek. A dísztuja az év minden szakában hozzáférhető, kevés törődést igénylő, könnyen mobilizálható.

Dísztuja mérete:

  • 150 cm-től
Kaspó

Kaspó

Tökéletes dísze lehet a rendezvénynek a rattan anyagból készült kaspó, amelyhez bármilyen növény tökéletes illik, legyen szó akár tujáról akár virágos növényről.

 

A ksapó méretei:

  • Alsó átmérő: 26 cm
  • Felső átmérő: 36 cm
  • Magasság: 70 cm
Álló hamutartó

Álló hamutartó

A hamutartó méretei:

  • Magasság: 63 cm
  • Átmérő: 20 cm
Asztali hamutartó

Asztali hamutartó

Az asztali hamutartó méretei:

  • Átmérő: 10 cm
  • Magasság: 3,5 cm
Szemetes tartó

Szemetes tartó

A rendezvény során elengedhetlen a keletkező szemét tárolása. Kültéri rendezvény esetén kiválóan alkalmas erre a fedeles szemeteszsák-tartó, melyhez zsákot is biztosítunk.

Szemetes mérete:

  • átmérő 45 cm
  • magasság 100 cm
Hőgomba

Hőgomba

Ha van hőgomba a kellékek között, hideg idő esetén is meleg sátorban szórakozhatnak vendégeik. A sátrak felfűtésében nagy segítséget nyújt a hőgomba.

A Hőgomba mérete:

  • átmérő 0,7 m
  • magasság 2,2 m
Sátorfűtés

Sátorfűtés

Hideg idő esetén sem kell lemondani a sátras rendezvényről, hiszen ezzel a hőlégfúvóval biztosíthatjuk a sátor fűtését.

A hőlégfúvó méretei: 60x45 cm

Ventilátor

Ventilátor

Nyáron a sátor hűtése ventilátor segítségével valósítható meg, hogy biztosítsuk a résztvevők kellemes szórakozását a kánikulában is.

Ventilátor méretei:

  • magasság: 1,7 m
  • átmérő: 65 cm
Lampionos világítás

Lampionos világítás

A rendezvény dekorációs eleme lehet a lampionos világítás, mely kiváló kiegészítője a sátor dekorációjának, de szabad téren is remek megoldást biztosít.

Egy füzér lampion hossza 10 m, melyen 10 lámpás található egymástól 1 méteres távolságra.

Sporteszköz bérlés

Egy sportrendezvény, sportnap során számos sporteszköz beszerzése szükséges, amely jelentős kiadással jár. Cégünk saját sporteszköz parkjának köszönhetően számtalan sporteszköz bérbeadását vállalja, akár egyéni, akár csapatsportok számára. Eszközeink között megtalálható a csocsó asztal, a szkanderpad és a ping-pong asztal ugyanúgy, mint a kosárlabda palánk vagy a tollaslabda pálya. A sportszereket minden esetben kompletten szállítjuk, így Önnek csak a játék szervezésével kell foglalkoznia. Sportrendezvényekre igény esetén nem csak a sporteszközt, hanem gyakorlott játékvezetőinket is biztosítjuk.

Lábtenisz pálya szett

Lábtenisz pálya szett

Salakon és betonon egyaránt felállítható egy lábtenisz pálya egyéni és páros küzdelmek lebonyolítására. A lábteniszt olyan rendezvényekre ajánljuk, ahol helyhiány miatt még kispályás futball sem rendezhető, ugyanakkor a résztvevőknek futball labdával játszható sportot szeretnének biztosítani. Amennyiben lábtenisz versenyt vagy bajnokságot szeretne lebonyolítani, képzett animátoraink és bírónk állnak a rendelkezésére.

A lábtenisz pálya szett méretei:

  • pályaméret 12,8x9 m
  • hálóméret 10x1 m
Röplabda pálya szett

Röplabda pálya szett

A röplabda pálya homokon, füvön és salakon egyaránt felállítható. Ajánljuk olyan rendezvényekre, ahol a csoportos sportolási-, kikapcsolódási lehetőséget szeretnének biztosítani a résztvevőknek. Amennyiben versenyt vagy bajnokságot szeretne lebonyolítani, képzett animátoraink és bírónk állnak a rendelkezésére.

A röplabda pálya mérete:

  • pályaméret 18x9 m
  • hálóméret 10x2,45 m
Tollaslabda pálya szett

Tollaslabda pálya szett

A tollaslabda pálya füves, salakos és betonos területen egyaránt könnyen felállítható, a tollaslabda ideális mozgási forma fiataloknak és időseknek egyaránt. A tollaslabda pályán egyesben és párosban is mérkőzhetnek az ellenfelek. Amennyiben versenyt vagy bajnokságot szeretne lebonyolítani, képzett animátoraink és bírónk állnak a rendelkezésére.

A tollaslabda pálya mérete:

  • pályaméret 13,4x6,1 m
  • hálóméret 10x1,55 m
Műfüves mobil focipálya

Műfüves mobil focipálya

További információ: http://fullfootball.eu/

Kosárlabda pálya szett

Kosárlabda pálya szett

A kül- és beltéren egyaránt kialakítható utcai kosárlabda pálya az elmúlt idők legnépszerűbb sporteszköze. A könnyen felállítható kosárlabda pálya hagyományos kosárlabda mérkőzések, dobóversenyek és ügyességi feladatok szervezésére is alkalmas. Amennyiben versenyt vagy bajnokságot szeretne lebonyolítani, képzett animátoraink és bírónk állnak a rendelkezésére.

A kosárlabda pálya mérete:

  • pályaméret 10x10 m, gyűrűmagasság 3,05 m
Focikapu szett

Focikapu szett

A kül- és beltéren egyaránt kialakítható utcai kosárlabda pálya az elmúlt idők legnépszerűbb sporteszköze. A könnyen felállítható kosárlabda pálya hagyományos kosárlabda mérkőzések, dobóversenyek és ügyességi feladatok szervezésére is alkalmas. Amennyiben versenyt vagy bajnokságot szeretne lebonyolítani, képzett animátoraink és bírónk állnak a rendelkezésére.

A focikapu szett mérete:

  • 215x150 cm
Asztalitenisz

Asztalitenisz

Az asztalitenisz klasszikus játék, melyet mindenki játszik. Akár főprogramként, akár háttérprogramként nagy népszerűségre számíthat minden korosztályban. Az asztalitenisz szettbe tartozó asztal egyszerű felállítása, könnyű mozgathatósága előnyt jelent a kis hellyel rendelkező rendezvényeken. Amennyiben versenyt vagy bajnokságot szeretne lebonyolítani, képzett animátoraink és bírónk állnak a rendelkezésére.

Asztalitenisz asztal mérete:

  • 273x153x78 cm
Csocsóasztal

Csocsóasztal

A csocsóasztal, kis helyigénye és rövid versenyszervezési ideje miatt bármely szabadidős rendezvény praktikus, minden korosztály körében népszerű kelléke. Amennyiben csocsóversenyt vagy csocsóbajnokságot kíván lebonyolítani, képzett animátoraink és bíróink állnak rendelkezésére.

A csocsóasztal mérete:

  • 120x130x100 cm

Csocsóaszal tartozék:

  • 10 db labda
Szkanderpad

Szkanderpad

A szkanderpad az Igazi erőt próbáló sportág eszköze. Segítségével lehetőség adódik egy-egy rendezvény hangulatának végsőkig történő fokozására. A szaknderpadon mód nyílhat a rendezvény legerősebbikének kiválasztására. Kiválóan alkalmas kis helyigénye és rövid versenyszervezési háttere miatt események tartalék műsorszámának. Amennyiben versenyt vagy bajnokságot szeretne lebonyolítani, képzett animátoraink és bíróink állnak a rendelkezésére.

A szkanderpad mérete:

  • 1x1x1 m
Trambulin

Trambulin

Az önfeledt ugrálás élményét nyújtja a trambulin, mely kiváló szórakozási lehetőséget biztosít a gyermekek részére.

A trambulin méretei:

  • teljes magasság: 2,6 m
  • ugráló magasság: 1,8 m
  • átmérő: 3,66 m
Sakk

Sakk

A rendezvény során a mozgás mellett a gondolkodás és a logika is szerepet kaphat a sakktábla segítségével.

Színpadtechnika bérlés

Akár kisebb céges rendezvény szervezésének, akár egy bál, vagy koncert lebonyolításának elengedhetetlen kelléke a kifogástalan állapotú, mobilizálható színpadtechnika. Cégünk minden igényt kielégítő színpadtechnikai eszközparkkal vállalja komplett kültéri vagy beltéri színpadi megoldások kialakítását. Megoldásokat nyújtunk színpad, színpadfedés, hangtechnika és fénytechnika tetszőleges kombinációjának technikai megoldásában.

Színpad

Színpad

A műsor igényeihez igazodva különböző méretű színpad összeállítása lehetséges, amelynek befedésére is lehehtőség van .

Színpadfedés

Színpadfedés

A mérete a színpad mérete alapján változik.

Hangtechnika

Hangtechnika

Fénytechnika

Fénytechnika

Reklámeszközök

Egy rendezvény remek alkalom egy vállalkozás, termék vagy szolgáltatása hirdetésére. A vendégek, látogatók figyelmét változatos hirdetési felületeken keltheti fel. Cégünk több éves tapasztalata, grafikus munkatársaink kreativitása, és reklámeszközeink hatásossága garantálja, hogy az Ön üzenete is célba érjen.

Megállító tábla

Megállító tábla

Mérete: A1 felület

60x120 cm befoglaló

Banner display

Banner display

Mérete: 100x200 cm

Biztonságtechnikai eszközök bérlése

Nagyszámú résztvevő esetén rendezvény szervezése során gondolni kell a biztonságra is. Biztonságtechnikai eszközök bérlésével garantált a rendezvény zavartalan lebonyolítása. Biztonságtechnikai eszközeink garantálják nagyszámú résztvevő és vendég zavartalan szórakozását.

Szalagkordon

Szalagkordon

A szalagkordon mérete: 0-4,8 m x 1 m

fekete, kihúzható

Kordonrács

Kordonrács

A kordonrács mérete: 2,1x1,1 m

Kerítés

Kerítés

A kerítés mérete: 3,5x2 m

Menekülési útvonal jelző

Menekülési útvonal jelző

Játék bérlés

Gyermekrendezvények, zsúrok, szülinapi bulik remek kiegészítője lehet egy felfújható mászófal, légvár, vagy egy csúszda. Cégünk biztosítja könnyen telepíthető, biztonságos játékok bérlését, a régió legnagyobb kültéri és beltéri játék választékával. A játék bérlése magában foglalja a játék felépítését, lebontását és üzemeltetését, melyet tapasztalt,képzett személyzet garantál.

Humán erőforrás

Rendezvények lebonyolításában segítik jól képzett, tapasztalt host és hostess munkatársaink, animátoraink, műsorvezetőink. Sportrendezvényekre igény esetén nem csak a sporteszközt, hanem gyakorlott játékvezetőinket is biztosítjuk. A rendezvény nyugalmáról és biztonságáról pedig a biztonságtechnikai elemek mellett kvalifikált biztonsági őreink gondoskodnak.

Grafikai tervezés

A külső igenis számít. Az első találkozást meghatározza az arculat, eldőlhet, hogy leendő partnere, vevője az Ön cégét választja-e. Bízza ránk a külsőségeket, hogy Ön csak a belső értékeivel törődhessen.

Honlaptervezés

Információ-áradat - sokan küzdenek vele, de számunkra kihívás. Tudjuk, mi a vonzó honlap titka. Ha minket választ, Önnek is tervezünk egyet.

Rendezvényszervezés

Tíz év tapasztalat, közel száz rendezvény, elégedett résztvevők ezrei. Ezt tudjuk referenciaként nyújtani. És persze innovatív megoldásainkat, munkatársaink kreativitását és üzleti korrektségünket.

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

© 2011 Délnyugat Reklámstúdió Kft.

Köszönjük a Magyar Állam és az európai unió támogatását. Gyakornoki program a Délnyugat Reklámstúdió Kft-nél TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0819

A támogatás összege: 4.788.644 Ft

A Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7632 Pécs, Enyezd út 10.) a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében "Információs technológia fejlesztés a Délnyugat Reklámstúdió Kft.-nél" címmel valósított meg egy 2 561 250 Ft összköltségű fejlesztést, amelyből 1 280 625 Ft támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Európai Unió biztosított.

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Postacím: 1539 Budapest, Pf. 684.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.
http://www.nfu.hu
http://www.magzrt.hu