Bízzon meg minket munkával, nálunk ötletben sosincs hiány

Sikeresen szeretné eljuttatni üzenetét partnereihez? Mi kreatív kezet nyújtunk Önnek.

Bemutatkozás

A Délnyugat Reklámstúdió jogelődjével együtt már több, mint tíz éve áll megbízói rendelkezésére komplex marketing szolgáltatásokkal. Megrendelőinktől jött pozitív visszajelzések és a sikeres projektek bizonyítják, hogy kreativitásunk, innovatív és naprakész megoldásaink megállják a helyüket a marketing minden területén. Legyen szó akár grafikai tervezésről, akár honlap tervezésről, vagy rendezvényszervezésről, jól képzett, megbízható munkatársakkal és korrekt ötletekkel segítjük Önt is céljai elérésében.


Munkatársaink

Vállalkozásunk sikerének titka a pontos és összehangolt csapatmunka. Célunk, hogy a már sokak által megismert precizitással és tisztességgel végzett munkánk a mindenkori megbízóink hasznára váljék. Kreatív stúdiónk korszerű számítógépekkel, professzionális szoftverekkel és magas szintű szaktudással bíró, állandó munkatársakkal áll rendelkezésére. Innovatív és megbízható szakembereink segítenek megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb kreatív koncepciót és ahhoz kapcsolódó eszközöket.


Csíkos András
ügyvezető igazgató

Zséder Anikó
irodavezető

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

© 2011 Délnyugat Reklámstúdió Kft.

Köszönjük a Magyar Állam és az európai unió támogatását. Gyakornoki program a Délnyugat Reklámstúdió Kft-nél TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0819

A támogatás összege: 4.788.644 Ft

A Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7632 Pécs, Enyezd út 10.) a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében "Információs technológia fejlesztés a Délnyugat Reklámstúdió Kft.-nél" címmel valósított meg egy 2 561 250 Ft összköltségű fejlesztést, amelyből 1 280 625 Ft támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Európai Unió biztosított.

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Postacím: 1539 Budapest, Pf. 684.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.
http://www.nfu.hu
http://www.magzrt.hu