Bízzon meg minket munkával, nálunk ötletben sosincs hiány

Sikeresen szeretné eljuttatni üzenetét partnereihez? Mi kreatív kezet nyújtunk Önnek.

Velünk történt

Pályázatot nyerünk: SAJTÓKÖZLEMÉNY 2012. december 15.

A Délnyugat Reklámstúdió Kft. 10 millió forint vissza nem térítendő és ugyanekkora összegű visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázaton. A 22,4 millió forintot meghaladó összköltségű ingatlan felújítással a vállalkozás székhelyén Pécsett magasabb színvonalú szolgáltatást biztosít az Ügyfelek számára.

Élve a GOP-2011-2.1.1/M pályázati lehetőséggel, a vállalkozás a 2012-ben megvásárolt székhelyének felújítását és igényekre szabását valósította meg. A felújítás és az emeleti szinten a tárgyaló és prezentációra alkalmas tér kialakításával a tevékenységek hatékonyabb, ügyfél barátabb végzésére van lehetőség. A rendezvényszervezés, marketing és arculattervezési tevékenység végzése így egy helyszínen történik.
A projekt eredményeként az egyéni ügyfélkezelés, a team munka és a bemutatótér funkciók szerves egységben megfelelő színvonalon valósulnak meg. Ez alapvetően fontossá vált a folyamatosan bővülő ügyfélkör megtartása érdekében. A projekt megvalósítása a tervezett szakmai tartalommal történt a kapcsolódó ügyintézés zökkenőmentes volt. Az iroda így az 3 fő munkatárs számára megfelelő munkakörnyezetet is megteremti ami egyik fő összetevője az alapítás óta folyamatos növekedésnek.
A vállalkozó a pályázat segítségével meg tudta valósítani az iroda felújítását és testre szabását, ami a támogatás nélkül saját forrásból nem lett volna biztosítató.

vissza

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

© 2011 Délnyugat Reklámstúdió Kft.

Köszönjük a Magyar Állam és az európai unió támogatását. Gyakornoki program a Délnyugat Reklámstúdió Kft-nél TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0819

A támogatás összege: 4.788.644 Ft

A Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7632 Pécs, Enyezd út 10.) a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében "Információs technológia fejlesztés a Délnyugat Reklámstúdió Kft.-nél" címmel valósított meg egy 2 561 250 Ft összköltségű fejlesztést, amelyből 1 280 625 Ft támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Európai Unió biztosított.

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Postacím: 1539 Budapest, Pf. 684.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.
http://www.nfu.hu
http://www.magzrt.hu