Bízzon meg minket munkával, nálunk ötletben sosincs hiány

Sikeresen szeretné eljuttatni üzenetét partnereihez? Mi kreatív kezet nyújtunk Önnek.

Velünk történt

Pályázatot nyerünk: SAJTÓKÖZLEMÉNY 2012. december 15.

A Délnyugat Reklámstúdió Kft. 10 millió forint vissza nem térítendő és ugyanekkora összegű visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázaton. A 22,4 millió forintot meghaladó összköltségű ingatlan felújítással a vállalkozás székhelyén Pécsett magasabb színvonalú szolgáltatást biztosít az Ügyfelek számára.

Élve a GOP-2011-2.1.1/M pályázati lehetőséggel, a vállalkozás a 2012-ben megvásárolt székhelyének felújítását és igényekre szabását valósította meg. A felújítás és az emeleti szinten a tárgyaló és prezentációra alkalmas tér kialakításával a tevékenységek hatékonyabb, ügyfél barátabb végzésére van lehetőség. A rendezvényszervezés, marketing és arculattervezési tevékenység végzése így egy helyszínen történik.
A projekt eredményeként az egyéni ügyfélkezelés, a team munka és a bemutatótér funkciók szerves egységben megfelelő színvonalon valósulnak meg. Ez alapvetően fontossá vált a folyamatosan bővülő ügyfélkör megtartása érdekében. A projekt megvalósítása a tervezett szakmai tartalommal történt a kapcsolódó ügyintézés zökkenőmentes volt. Az iroda így az 3 fő munkatárs számára megfelelő munkakörnyezetet is megteremti ami egyik fő összetevője az alapítás óta folyamatos növekedésnek.
A vállalkozó a pályázat segítségével meg tudta valósítani az iroda felújítását és testre szabását, ami a támogatás nélkül saját forrásból nem lett volna biztosítató.

vissza

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

GINOP támogatói tábla

Kedvezményezett neve: Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Azonosító: GINOP-2.1.7-15-2016-01148

Projekt címe: Multifunkcionális mobil műfüves sportpálya prototípus termék létrehozása, a Délnyugat Reklámstúdió Kft. szolgáltatásfejlesztéseként

Támogatás intenzitás: 63.15%

Elnyert támogatás: 21 582 144 Ft

Projekt tartalmának bemutatása: A projektjavaslat által létrejött új, még a piacon eddig nem létező termékünk, prototípusunk, egy három részegységből álló – mobil műfüves focipálya, softball pálya, mobil mini golfpálya – komplex, multifunkcionális sporteszköz, egy olyan egyedülállóan új termék melynek segítségével rendezvényszervezési szolgáltatásunkat fejlesztjük tovább. A sportpálya termékünket akár teljes egészében, minden részegységeivel és kiegészítőivel is, de akár csak egy-egy részegységenként is, a kért kiegészítőkkel biztosítjuk Ügyfeleink részére további kiegészítőként sátor is igényelhető, az időjárási viszonyoknak megfelelően, melyet szintén az innovációs projekt költségvetéséből szereztünk be. A projekt során beszerzésre kerültek a prototípus előállításához szükséges eszközök és alapanyagok, valamint beszerzésre kerültek a szolgáltatás fejlesztés piacosítását biztosító online marketing szolgáltatás is. Ezen túlmenően a terméket hazai oltalommal láttuk el a projekt keretein belül.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2019.11.20.