Bízzon meg minket munkával, nálunk ötletben sosincs hiány

Sikeresen szeretné eljuttatni üzenetét partnereihez? Mi kreatív kezet nyújtunk Önnek.

Velünk történt

Nem rossz papír az újrapapír 2010. december 2.

Ijesztő adatokat lehet olvasni az őserdők pusztulásáról. Egy futballpálya méretű terület tűnik el minden két másodpercben, így az őserdőknek csupán 20%-a maradt meg napjainkra. Mivel ma már minden, erdei faanyagból készült terméket lehet helyettesíteni, mi kötelességünknek érezzük, hogy környezettudatos felhasználóként csökkentsük a papírfelhasználást, illetve csak újrahasznosított papírt használjunk. A környezettudatosság jegyében mostantól bevezetjük az újrahasznosított papírból készült levélpapír és boríték használatát. Ez nem az első lépésünk, hiszen e-mailjeink végén már régőta figyelmeztetjük Partnereinket a felesleges nyomtatás mellőzésére és a belső használatra történő nyomtatáskor a papír mindkét oldalát kihasználjuk. Sok apró lépés összeadódik, ha mindannyian tudatos fogyasztóvá válunk, odafigyelünk, mindannyian egy sokkal jobb világban élhetünk. Sok hasznos információt, tippet lehet olvasni az alábbi oldalakon:

Vásárolj őserdő-barát papírt!
Papír hulladék - Szelektív hulladékgyűjtés
Újságpapír világnap

vissza

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

© 2011 Délnyugat Reklámstúdió Kft.

Köszönjük a Magyar Állam és az európai unió támogatását. Gyakornoki program a Délnyugat Reklámstúdió Kft-nél TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0819

A támogatás összege: 4.788.644 Ft

A Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7632 Pécs, Enyezd út 10.) a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében "Információs technológia fejlesztés a Délnyugat Reklámstúdió Kft.-nél" címmel valósított meg egy 2 561 250 Ft összköltségű fejlesztést, amelyből 1 280 625 Ft támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Európai Unió biztosított.

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Postacím: 1539 Budapest, Pf. 684.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.
http://www.nfu.hu
http://www.magzrt.hu