Bízzon meg minket munkával, nálunk ötletben sosincs hiány

Sikeresen szeretné eljuttatni üzenetét partnereihez? Mi kreatív kezet nyújtunk Önnek.

Velünk történt

Prototípus termék létrehozása 2021. július 27.

A pályázattal célunk volt, szolgáltatásunk fejlesztése, egy általunk már elkészített és használt termék továbbfejlesztése, a mobil műfüves focipálya hiányosságainak szakértők bevonásával történő kijavítása, egy olyan komplex, könnyen szállítható és telepíthető sporteszköz létrehozása, mely szélesebb körben tudja kiszolgálni a megrendelői igényeket.


A jegyzőkönyv megtekinthető itt.

A termékbemutató megtekinthető itt.

vissza

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

GINOP támogatói tábla

Kedvezményezett neve: Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Azonosító: GINOP-2.1.7-15-2016-01148

Projekt címe: Multifunkcionális mobil műfüves sportpálya prototípus termék létrehozása, a Délnyugat Reklámstúdió Kft. szolgáltatásfejlesztéseként

Támogatás intenzitás: 63.15%

Elnyert támogatás: 21 582 144 Ft

Projekt tartalmának bemutatása: A projektjavaslat által létrejött új, még a piacon eddig nem létező termékünk, prototípusunk, egy három részegységből álló – mobil műfüves focipálya, softball pálya, mobil mini golfpálya – komplex, multifunkcionális sporteszköz, egy olyan egyedülállóan új termék melynek segítségével rendezvényszervezési szolgáltatásunkat fejlesztjük tovább. A sportpálya termékünket akár teljes egészében, minden részegységeivel és kiegészítőivel is, de akár csak egy-egy részegységenként is, a kért kiegészítőkkel biztosítjuk Ügyfeleink részére további kiegészítőként sátor is igényelhető, az időjárási viszonyoknak megfelelően, melyet szintén az innovációs projekt költségvetéséből szereztünk be. A projekt során beszerzésre kerültek a prototípus előállításához szükséges eszközök és alapanyagok, valamint beszerzésre kerültek a szolgáltatás fejlesztés piacosítását biztosító online marketing szolgáltatás is. Ezen túlmenően a terméket hazai oltalommal láttuk el a projekt keretein belül.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2019.11.20.