A külső igenis számít

Az első találkozást meghatározza az arculat, eldőlhet, hogy leendő partnere, vevője az Ön cégét választja-e. Bízza ránk a külsőségeket, hogy Ön csak a belső értékeivel törődhessen.

Grafikai tervezés

Grafikai tervezési szolgáltatásaink hatékony és komplett megoldást biztosítanak megbízóinknak vállalkozásuk érvényesülésében, ügyfélkörük kiszolgálásának hatékonyságában. Szolgáltatásaink között megtalálható az arculattervezéstől a reklámkampány tervezésen át a kiadványszerkesztésig minden olyan tevékenység, mely segítheti cége, vállalkozása egységes megjelenését és hatékony működését. Célunk, hogy az általunk készített logo- és arculatterveket megbízóink magukénak érezzék, és azokkal azonosulva együtt alakítsuk ki a vállalkozás egységes arculatát. A reklámkampányok tervezésénél a célcsoport és az értékesítendő termék vagy szolgáltatás tulajdonságainak figyelembevételével választjuk ki a leghatásosabb kampányeszközöket és valósítjuk meg a kampányt. Az általunk szerkesztett és kivitelezett alkalmi, időszaki és a rendszeres kiadványok mindegyike letisztult, áttekinthető és a lehető legkisebb költséggel készül. Akár már az ötlet megszületésétől kezdődően közreműködünk, hogy a leghatékonyabb offline marketing eszközök álljanak az Ön rendelkezésére.

Cégembléma és logó tervezés

Minden arculattervezés első lépése egy jó cégembléma, egy megfelelő logó tervezése. Nem is gondolná, milyen fontos az első benyomás, amit vállalkozásának logója tehet leendő ügyfeleire, vásárlóira. A kreatív cégembléma tervezés vagy logó készítés nem csak kiemeli a versenytársak tömegéből, de önmagában képviseli cége pozitív értékeit, harmóniában van tevékenységi körével, céljaival. A logó tervezés ezért elengedhetetlen a célközönség eléréséhez. Kreatív munkatársaink ebben nyújtanak Önnek segítséget a tervezéstől a kivitelezésig.

Logó tervezés - 2AGroup
Logó tervezés - Cari Kft.
Logó tervezés - Csana
Logó tervezés - Diacell Kft.
Logó tervezés - Dittrich Éva
Logó tervezés - Focus Innovációs Műhely
Logó tervezés - Godatech Kft.
Logó tervezés - Hőszig
Logó tervezés - Opti-Dental
Logó tervezés - Pécsi Közlekedési Zrt.
Logó tervezés - Re Hungary
Logó tervezés - Schumacher Ablak

Arculattervezés

Egy vállalkozás esetében az arculat az elsődleges megjelenési forma a külvilág felé. Még mielőtt megismernék tevékenységét a vevői több, az arculattervezés során létrehozott elemmel találkozhatnak. Fontos ezért, hogy az arculat a legmegfelelőbben képviselje a cég tevékenységét, elveit és céljait. Kulcsfontosságú lehet ezért egy olyan arculatterv, mely képes egységessé tenni vállalkozásának vizuális elemeit. Az arculat tervezése során megtervezzük vállalkozása grafikai megjelenését, sajátos stílusjegyeit és egységes koncepcióját és kivitelezzük a grafikai termékeket. Az arculattervezés eredményeként egy frappáns logó , egy elegáns névjegykártya, egységes levélpapír vagy email fejléc hatékony közvetítője lehet az Önök által képviselt értékeknek.

Arculat tervezés - Csata Kft.
Arculat tervezés - Diacell Kft.
Arculat tervezés - Boutique Hotel Sopianae
Arculat tervezés - Opti-Dental
Arculat tervezés - Pécsi Közlekedési Zrt.
Arculat tervezés - Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet
Arculat tervezés - Társak Tanácsadó Központ
Arculat tervezés - Vernalis

Rendezvény arculat tervezés

Minden rendezvény szervezése magába foglal egy egységes, ugyanakkor eredeti rendezvényarculat kialakítását, melyet meghatároz a tematika, illetve a támogatók arculata. Cégünk mindezen elvárásokat figyelembe veszi egy rendezvényarculat tervezésénél, így a rendezvény népszerűsítését szolgáló logo, plakát, szórólap vagy épp nevezési lap maximálisan hordozhatják a rendezvény üzenetét és segíthetnek a rendezvény céljainak elérésében. Referenciáink bizonyítják, hogy az eredmény mindig egy találó, a rendezvényt remekül képviselő arculatterv.

Rendezvény arculat - Délhús-futás 2002
Rendezvény arculat - Délhús-futás 2003
Rendezvény arculat - Délhús-futás 2004
Rendezvény arculat - Délhús-futás 2005
Rendezvény arculat - Délhús-futás 2006
Rendezvény arculat - PKZRT. Buszos Nap 2002
Rendezvény arculat - PKZRT. Buszos Nap 2003
Rendezvény arculat - PKZRT. Buszos Nap 2004
Rendezvény arculat - PKZRT. Buszos Nap 2005
Rendezvény arculat - Sportbál 2004
Rendezvény arculat - Sportbál 2005
Rendezvény arculat - Sportbál 2006
Rendezvény arculat - Sportbál 2007
Rendezvény arculat - Sportbál 2008
Rendezvény arculat - Sportbál 2009
Rendezvény arculat - Mecsek Kupa

Rendszeres kiadvány tervezés

A kiadványszerkesztés fontos részét képezik a rendszeres időközönként megjelenő, tartalom tekintetében egységes kiadványok. Vállaljuk olyan rendszeres kiadvány tervezését és kivitelezését, mint például dm-levél, naptár, évkönyv vagy katalógus, de számos referenciánk van éves beszámoló és közlekedési menetrend tervezése és kivitelezése terén is. Munkánk során minden esetben egy letisztult, áttekinthető, az apró részletekig kidolgozott nyomdai termék jön létre.

Rendszeres kiadvány - Szigetvári Takarék, kártyanaptár tervezés
Rendszeres kiadvány - Mohács és Vidéke Takarékszövetkezet, kártyanaptár tervezés
Rendszeres kiadvány - Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet, kártyanaptár tervezés
Rendszeres kiadvány - PKZRT., menetrend 2003-2011
Rendszeres kiadvány - DDRFÜ plakátnaptár tervezés
Rendszeres kiadvány - Szigetvári Takarék, plakátnaptár tervezés
Rendszeres kiadvány - Mohács és Vidéke Takarékszövetkezet, plakátnaptár tervezés
Rendszeres kiadvány - Kéthely és Vidéke Takarékszövetkezet, plakátnaptár tervezés
Rendszeres kiadvány - Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet, plakátnaptár tervezés
Rendszeres kiadvány - Szigetvári Takarék, üzleti jelentés 2005-2011
Rendszeres kiadvány - Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet, üzleti jelentés

Alkalmi kiadvány tervezés

Az alkalmi kiadványszerkesztés és kivitelezése során változó terjedelmű, egyedi minőség- és szövegigényű kiadványt tervezünk. Ezek rövid, figyelemfelkeltő szöveget és megjelenési formát igényelnek. A kiadvány tervezése során ezért nagyon fontos a körültekintő grafikai tervezés, a kivitelezésnél az igényes megjelenés. Ilyen alkalmi kiadvány lehet például a meghívó, a kampányplakát vagy a kampányszórólap, de alkalmi kiadvány egy bemutatkozó prospektus vagy egy jubileumi könyv is.

Alkalmi kiadvány - DDRFÜ CROST 2, 2010
Alkalmi kiadvány - DDRFÜ I3SME
Alkalmi kiadvány - DDRFÜ Fotókönyv
Alkalmi kiadvány - Szigetvári Takarék, irattartó mappa
Alkalmi kiadvány - Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet  50 éves jubileumi könyv
Alkalmi kiadvány - DDRFÜ CROST 2, 2011

Reklámkampány tervezés

Stúdiónk reklámkampány teljes körű tervezését és kivitelezését vállalja, melynek része nem csak a koncepció előkészítése, de a kampány stratégiai tervezése és megvalósítása is. Fontos célunk, hogy a reklámkampány tervezése során ne csak eredményesek, de költséghatékonyak is legyünk. A reklámtervezés során partnereink számára felkutatjuk a legmegfelelőbb megjelenési formákat, az új, egyedi megoldásokat a grafikai tervezés és a tartalommenedzsment terén is. Cégünk sikeresen alkalmazza a BTL és az ATL kommunikáció elemeit, melyek elengedhetetlenek a reklámtervezés és a reklámkampány kivitelezése során.

Reklám kampány - Borútra fel!
Reklám kampány - Szigetvári Takarék, Betétakció 2009
Reklám kampány - Szigetvári Takarék, Betétakció 2010
Reklám kampány - Szigetvári Takarék, Mikrohitel
Reklám kampány - Szigetvári Takarék, Számlacsomag
Reklám kampány - Szigetvári Takarék, Társasházi Hitel
Reklám kampány - Szigetvári Takarék, Takarékossági Világnap 2006
Reklám kampány - Szigetvári Takarék, Takarékossági Világnap 2008
Reklám kampány - Szigetvári Takarék, Takarékossági Világnap 2009

Reklámdekoráció tervezés

Cégünk bármilyen felületre, kis és nagy méretben vállalja dekoráció tervezés és dekoráció kivitelezés teljes körű megvalósítását. A jól látható, környezetéből kitűnő reklámdekoráció a figyelem felkeltésének legjobb eszköze. Üzletdekorációs, járműdekoráció és kampányokhoz kapcsolódó kültéri dekorációs megjelenések mellett vállaljuk rendezvény dekorációjának tervezését és kivitelezését.

Dekoráció - Szigetvári Takarék, ATM dekoráció
Dekoráció - DDRFÜ Fotókönyv Kiállítás
Dekoráció - Szigetvári Takarék, Europlakát
Dekoráció - Parti Galéria, Városfoglalás

Honlaptervezés

Információ-áradat - sokan küzdenek vele, de számunkra kihívás. Tudjuk, mi a vonzó honlap titka. Ha minket választ, Önnek is tervezünk egyet.

Rendezvényszervezés

Tíz év tapasztalat, közel száz rendezvény, elégedett résztvevők ezrei. Ezt tudjuk referenciaként nyújtani. És persze innovatív megoldásainkat, munkatársaink kreativitását és üzleti korrektségünket.

Rendezvényeszközök

A siker sokszor az apró, de annál fontosabb részletekben rejlik. Folyamatosan bővülő, professzionális rendezvényeszközeink segítik, hogy ezek a részletek az Ön rendezvényén észrevétlenek maradjanak.

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

© 2011 Délnyugat Reklámstúdió Kft.

Köszönjük a Magyar Állam és az európai unió támogatását. Gyakornoki program a Délnyugat Reklámstúdió Kft-nél TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0819

A támogatás összege: 4.788.644 Ft

A Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7632 Pécs, Enyezd út 10.) a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében "Információs technológia fejlesztés a Délnyugat Reklámstúdió Kft.-nél" címmel valósított meg egy 2 561 250 Ft összköltségű fejlesztést, amelyből 1 280 625 Ft támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Európai Unió biztosított.

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Postacím: 1539 Budapest, Pf. 684.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.
http://www.nfu.hu
http://www.magzrt.hu