Bízzon meg minket munkával, nálunk ötletben sosincs hiány

Sikeresen szeretné eljuttatni üzenetét partnereihez? Mi kreatív kezet nyújtunk Önnek.

Velünk történt

Futtatnak minket 2011. január 5.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen nálunk minden háztartásban van legalább egy kutya. Mindennapjaink része a róluk való gondoskodás, néha az irántuk érzett aggodalom, de az a mindennapi öröm is, amit az ő lényük ad egy számunkra. Sokuk nem talál szerető gazdira, így állatmenhelyen éli mindennapjait. A pécs-somogyi Misina Természet- és Állatvédő Egyesületnél is nagyon sok kutya várja szerető gazdáját. Mivel az állatotthon fenntartása nagy terhekkel jár, köszönettel fogadnak minden segítséget, legyen az névleges örökbefogadás, adomány, vagy önkéntes munka. A gazdára váró állatokat, és az egyesület elérhetőségeit megtalálják az alábbi honlapon:
Misina Természet- és Állatvédő Egyesület

vissza

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

© 2011 Délnyugat Reklámstúdió Kft.

Köszönjük a Magyar Állam és az európai unió támogatását. Gyakornoki program a Délnyugat Reklámstúdió Kft-nél TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0819

A támogatás összege: 4.788.644 Ft

A Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7632 Pécs, Enyezd út 10.) a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében "Információs technológia fejlesztés a Délnyugat Reklámstúdió Kft.-nél" címmel valósított meg egy 2 561 250 Ft összköltségű fejlesztést, amelyből 1 280 625 Ft támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Európai Unió biztosított.

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Postacím: 1539 Budapest, Pf. 684.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.
http://www.nfu.hu
http://www.magzrt.hu