Információ áradat

Sokan küzdenek vele, de számunkra kihívás. Tudjuk, mi a vonzó honlap titka. Ha minket választ, Önnek is tervezünk egyet.

Honlaptervezés

Vállalkozásunk korszerű, gyors és hatékony marketing megoldásokat kínál cégek és magánszemélyek számára. A honlapkészítés, a hírlevél-küldés, a keresőszavas reklámok, a közösségi média-megjelenések mind-mind részét képezik az általunk nyújtott online marketing szolgáltatásnak. Vállaljuk egyedi és tartalomkezelő rendszerrel működő honlapok készítését, a projekt-tervezéstől az üzembe helyezésig. Legfontosabb szempontjaink a stílusos és letisztult megjelenés, az egyszerű használhatóság és a szabványos, szemantikus programozás. Honlapjaink mindegyike megfelel a HTML-szabvány összes követelményének. Reklámstúdiónk innovatív és megbízható szakemberek segítségével dolgozza ki az Ön számára legmegfelelőbb online, kreatív koncepciót és ahhoz kapcsolódó eszközöket.

Céges honlap készítés

Egy vállalkozás számára történő honlapkészítés során fontos meghatározni, mi a megrendelő célja a weboldal készítéssel, mi lesz a honlap funkciója. Minden céges honlap esetében egyedi látványtervet alakítunk ki az általunk készített, vagy a partereink által átadott grafikai és arculati elemek felhasználásával. A céges honlap funkcionális tervezése és a webdesign kialakítása ennek maximális figyelembevételével történik

Zalay & Partner Consultancy
Honlap tervezés - Duo Passage
Honlap tervezés - Borútra fel!
Honlap tervezés - Dominó Doboz
Honlap tervezés - Feedbee
Honlap tervezés - Boutique Hotel Sopianae
Honlap tervezés - Human C
Honlap tervezés - Jelenlét
Honlap tervezés - Kovács-Harmat Pincészet
Honlap tervezés - Mecsek Credit
Honlap tervezés - Patrónus
Pécsi Közlekedési Zrt.
Társak Tanácsadó Központ

Webáruház készítés

Az internetes vásárlás egyre elterjedtebb hazánkban is. Napról napra többen használják ki a webshop, webáruház által nyújtott kényelmes és gyors vásárlási lehetőséget. Ha az Ön cége is lépést akar tartani a világgal, egy saját webáruház készítése elengedhetetlen. Cégünk vállal teljes körű webáruház tervezést és kivitelezést, hogy az Ön cége még nagyobb forgalmat tudjon bonyolítani. Akár már a céges honlap tervezésekor gondoljon egy integrált webshop készítésére.

Webshop készítés - Armada Hobby Club
Webáruház készítés - Roviprint Kft.
Webáruház fejlesztés - Vernalis
Webáruház fejlesztés - Enger Kft.

Hírlevél készítés

Ha nem is áll mindennapos kapcsolatban partnereivel, ügyfeleivel, egy hírlevél rendszeresen tájékoztathatja őket megújjuló termékeiről, szolgáltatásairól. A rendszeresen küldött hírlevél hatékony és gazdaságos mód a folyamatos információ-küldésre. A honlapba integrált hírlevél-küldő tájékoztathatja partnereit, így a visszatérő látogatók révén további megrendelőket szerezhet. Stúdiónk a honlapkészítés keretein belül hírlevél tervezés és hírlevél-küldő alkalmazások kialakításával biztosítja Ön számára a megfelelő figyelemfelkeltés lehetőségét.

Hírlevél tervezés - Borútra fel!
Hírlevél készítés - Boutique Hotel Sopianae
Hírlevél készítés - Opti-Dental
Hírlevél készítés - Szigetvári Takarék

Egyéb online szolgáltatás

Teljes körű online szolgáltatásaink között megtalálható a domain regisztráció, a webhosting és a keresőoptimalizálás ugyanúgy, mint az elmúlt időben kiemelt szerepet kapott közösségi médiákban történő megjelenés szerkesztése is. Vállaljuk magyar és nemzetközi domain nevek regisztrációjával, átregisztrációjával kapcsolatos ügyek intézését. Levelezéséhez, FTP-szolgáltatásához vagy honlapjának működtetéséhez tárhelyet biztosítunk szerverünkön. Keresőoptimalizálással tesszük keresőbaráttá honlapját és profi szövegírókkal szerkesztjük közösségi médában megjelenő felületeit, így garantáljuk, hogy cége a lehető legkönnyebben eljutathassa üzeneteit a célközönsége számára.

Grafikai tervezés

A külső igenis számít. Az első találkozást meghatározza az arculat, eldőlhet, hogy leendő partnere, vevője az Ön cégét választja-e. Bízza ránk a külsőségeket, hogy Ön csak a belső értékeivel törődhessen.

Rendezvényszervezés

Tíz év tapasztalat, közel száz rendezvény, elégedett résztvevők ezrei. Ezt tudjuk referenciaként nyújtani. És persze innovatív megoldásainkat, munkatársaink kreativitását és üzleti korrektségünket.

Rendezvényeszközök

A siker sokszor az apró, de annál fontosabb részletekben rejlik. Folyamatosan bővülő, professzionális rendezvényeszközeink segítik, hogy ezek a részletek az Ön rendezvényén észrevétlenek maradjanak.

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

© 2011 Délnyugat Reklámstúdió Kft.

Köszönjük a Magyar Állam és az európai unió támogatását. Gyakornoki program a Délnyugat Reklámstúdió Kft-nél TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0819

A támogatás összege: 4.788.644 Ft

A Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7632 Pécs, Enyezd út 10.) a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében "Információs technológia fejlesztés a Délnyugat Reklámstúdió Kft.-nél" címmel valósított meg egy 2 561 250 Ft összköltségű fejlesztést, amelyből 1 280 625 Ft támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Európai Unió biztosított.

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Postacím: 1539 Budapest, Pf. 684.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.
http://www.nfu.hu
http://www.magzrt.hu