Bízzon meg minket munkával, nálunk ötletben sosincs hiány

Sikeresen szeretné eljuttatni üzenetét partnereihez? Mi kreatív kezet nyújtunk Önnek.

Velünk történt

Megkezdjük a szelektálást 2011. február 22.

Megfigyelték már, mennyi szemetet termelnek otthon, vagy a munkahelyükön? Naponta dobunk ki halomnyi hulladékot, melyeknek nagy része újrahasznosítható lenne. Egy kis odafigyeléssel számos, a szemetesbe kerülő terméket lehetne válogatás után, más formában felhasználni. Ráadásul az újrafelhasználás során töredéke az energiafelhasználás is, összehasonlítva az új termék előállításával. Ma már megvan a lehetőségünk a szelektív gyűjtésre, hiszen minden településen vannak erre a célra kihelyezett gyűjtőládák. A példamutatás nagyon fontos, ezért kezdtük mi is tudatosan válogatni az irodában, és otthonunkban eldobott szemetet. Persze nem mindegy, mit hova dobunk, ezért célszerű tájékozódni az alábbi honlapokon:

Szelektív hulladékgyűjtés
Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium
Hulladékból termék
BIOKOM Pécsi Környezetgazdálkodási Kft.

vissza

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

© 2011 Délnyugat Reklámstúdió Kft.

Köszönjük a Magyar Állam és az európai unió támogatását. Gyakornoki program a Délnyugat Reklámstúdió Kft-nél TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0819

A támogatás összege: 4.788.644 Ft

A Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7632 Pécs, Enyezd út 10.) a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében "Információs technológia fejlesztés a Délnyugat Reklámstúdió Kft.-nél" címmel valósított meg egy 2 561 250 Ft összköltségű fejlesztést, amelyből 1 280 625 Ft támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Európai Unió biztosított.

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Postacím: 1539 Budapest, Pf. 684.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.
http://www.nfu.hu
http://www.magzrt.hu