Bízzon meg minket munkával, nálunk ötletben sosincs hiány

Sikeresen szeretné eljuttatni üzenetét partnereihez? Mi kreatív kezet nyújtunk Önnek.

Velünk történt

Megkezdjük a szelektálást 2011. február 22.

Megfigyelték már, mennyi szemetet termelnek otthon, vagy a munkahelyükön? Naponta dobunk ki halomnyi hulladékot, melyeknek nagy része újrahasznosítható lenne. Egy kis odafigyeléssel számos, a szemetesbe kerülő terméket lehetne válogatás után, más formában felhasználni. Ráadásul az újrafelhasználás során töredéke az energiafelhasználás is, összehasonlítva az új termék előállításával. Ma már megvan a lehetőségünk a szelektív gyűjtésre, hiszen minden településen vannak erre a célra kihelyezett gyűjtőládák. A példamutatás nagyon fontos, ezért kezdtük mi is tudatosan válogatni az irodában, és otthonunkban eldobott szemetet. Persze nem mindegy, mit hova dobunk, ezért célszerű tájékozódni az alábbi honlapokon:

Szelektív hulladékgyűjtés
Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium
Hulladékból termék
BIOKOM Pécsi Környezetgazdálkodási Kft.

vissza

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

GINOP támogatói tábla

Kedvezményezett neve: Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Azonosító: GINOP-2.1.7-15-2016-01148

Projekt címe: Multifunkcionális mobil műfüves sportpálya prototípus termék létrehozása, a Délnyugat Reklámstúdió Kft. szolgáltatásfejlesztéseként

Támogatás intenzitás: 63.15%

Elnyert támogatás: 21 582 144 Ft

Projekt tartalmának bemutatása: A projektjavaslat által létrejött új, még a piacon eddig nem létező termékünk, prototípusunk, egy három részegységből álló – mobil műfüves focipálya, softball pálya, mobil mini golfpálya – komplex, multifunkcionális sporteszköz, egy olyan egyedülállóan új termék melynek segítségével rendezvényszervezési szolgáltatásunkat fejlesztjük tovább. A sportpálya termékünket akár teljes egészében, minden részegységeivel és kiegészítőivel is, de akár csak egy-egy részegységenként is, a kért kiegészítőkkel biztosítjuk Ügyfeleink részére további kiegészítőként sátor is igényelhető, az időjárási viszonyoknak megfelelően, melyet szintén az innovációs projekt költségvetéséből szereztünk be. A projekt során beszerzésre kerültek a prototípus előállításához szükséges eszközök és alapanyagok, valamint beszerzésre kerültek a szolgáltatás fejlesztés piacosítását biztosító online marketing szolgáltatás is. Ezen túlmenően a terméket hazai oltalommal láttuk el a projekt keretein belül.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2019.11.20.