Bízzon meg minket munkával, nálunk ötletben sosincs hiány

Sikeresen szeretné eljuttatni üzenetét partnereihez? Mi kreatív kezet nyújtunk Önnek.

Megbízóink

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen Megbízóink sokszínűsége, és az általuk adott munkák évről-évre újabb és újabb kihívások elé állítják cégünket. A kihívások jók, hiszen ezen kihívások segítik cégünket a megújuláshoz és a mindig naprakész, kreatív megoldások felleléséhez. A kezdetben néhány megbízótól kapott alkalmi feladatokból sikerült elérnünk, hogy mára több - országos szinten is elimert - cégnek dolgozunk be a marketing valamely területén. A teljesség igénye és az összes megrendelőnkkel szembeni maximális tisztelet és köszönet mellett szeretnénk bemutatni néhány megbízónkat:


Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

© 2011 Délnyugat Reklámstúdió Kft.

Köszönjük a Magyar Állam és az európai unió támogatását. Gyakornoki program a Délnyugat Reklámstúdió Kft-nél TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0819

A támogatás összege: 4.788.644 Ft

A Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7632 Pécs, Enyezd út 10.) a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében "Információs technológia fejlesztés a Délnyugat Reklámstúdió Kft.-nél" címmel valósított meg egy 2 561 250 Ft összköltségű fejlesztést, amelyből 1 280 625 Ft támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Európai Unió biztosított.

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Postacím: 1539 Budapest, Pf. 684.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.
http://www.nfu.hu
http://www.magzrt.hu