Bízzon meg minket munkával, nálunk ötletben sosincs hiány

Sikeresen szeretné eljuttatni üzenetét partnereihez? Mi kreatív kezet nyújtunk Önnek.

Velünk történt

Pályázatot nyerünk: SAJTÓKÖZLEMÉNY 2011. szeptember 16.

A Délnyugat Reklámstúdió Kft. új telephely vásárlására 4 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást (támogatástartalom 31,746%) és 7,34 millió visszatérítendő támogatást (támogatástartalom 58,254%) nyert az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M jelű Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán.

Még 2011. első negyedévében értesültünk az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről. Mivel már korábban sikerrel pályáztunk vissza nem térítendő támogatásra a GOP-2009-2.1.1./A technológia fejlesztési pályázaton, így nem volt kérdéses, hogy induljunk a Kombinált Mikrohitel Program pályázaton is a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül.

Újabb pályázatunk - a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően - a beadást követő pár héten belül beért, ami másodszori nekifutásra ugyan – a korábban elkövetett formai és tartalmi hibákat kiküszöbölve –, de szintén nyert. Az új telephely komoly előrelépésnek bizonyul a Kft. életében, hiszen így a saját tulajdonú, a korábbinál tágasabb és biztonságosabb ingatlanban tudjuk végezni a munkánkat, fogadni a potenciális megrendelőinket jó megközelíthetőség és parkolási lehetőség biztosítása mellett. Az ingatlan kiválasztásánál döntő szempont volt a vevők közelségének biztosítása, mind gyalog, mind tömegközlekedéssel, mind személygépkocsival való elérése, valamint az, hogy a megvásárolt ingatlan adottságainál fogva további fejlesztési lehetőségeket rejt magában a későbbiek folyamán.

A Kft. jelen pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a további sikeres és költséghatékonyabb működéséhez, a későbbiekben való fejlesztések megvalósításához, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem, vagy csak lényegesen később, évek múltával tudott volna elérni.

A fentiek miatt csak ajánlani tudjuk más vállalkozásoknak is, hogy vegyenek részt a pályázaton, mert érdemes.

vissza

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

© 2011 Délnyugat Reklámstúdió Kft.

Köszönjük a Magyar Állam és az európai unió támogatását. Gyakornoki program a Délnyugat Reklámstúdió Kft-nél TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0819

A támogatás összege: 4.788.644 Ft

A Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7632 Pécs, Enyezd út 10.) a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében "Információs technológia fejlesztés a Délnyugat Reklámstúdió Kft.-nél" címmel valósított meg egy 2 561 250 Ft összköltségű fejlesztést, amelyből 1 280 625 Ft támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Európai Unió biztosított.

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Postacím: 1539 Budapest, Pf. 684.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.
http://www.nfu.hu
http://www.magzrt.hu