Bízzon meg minket munkával, nálunk ötletben sosincs hiány

Sikeresen szeretné eljuttatni üzenetét partnereihez? Mi kreatív kezet nyújtunk Önnek.

Velünk történt

Pályázatot nyerünk: SAJTÓKÖZLEMÉNY 2011. szeptember 16.

A Délnyugat Reklámstúdió Kft. új telephely vásárlására 4 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást (támogatástartalom 31,746%) és 7,34 millió visszatérítendő támogatást (támogatástartalom 58,254%) nyert az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M jelű Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán.

Még 2011. első negyedévében értesültünk az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről. Mivel már korábban sikerrel pályáztunk vissza nem térítendő támogatásra a GOP-2009-2.1.1./A technológia fejlesztési pályázaton, így nem volt kérdéses, hogy induljunk a Kombinált Mikrohitel Program pályázaton is a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül.

Újabb pályázatunk - a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően - a beadást követő pár héten belül beért, ami másodszori nekifutásra ugyan – a korábban elkövetett formai és tartalmi hibákat kiküszöbölve –, de szintén nyert. Az új telephely komoly előrelépésnek bizonyul a Kft. életében, hiszen így a saját tulajdonú, a korábbinál tágasabb és biztonságosabb ingatlanban tudjuk végezni a munkánkat, fogadni a potenciális megrendelőinket jó megközelíthetőség és parkolási lehetőség biztosítása mellett. Az ingatlan kiválasztásánál döntő szempont volt a vevők közelségének biztosítása, mind gyalog, mind tömegközlekedéssel, mind személygépkocsival való elérése, valamint az, hogy a megvásárolt ingatlan adottságainál fogva további fejlesztési lehetőségeket rejt magában a későbbiek folyamán.

A Kft. jelen pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a további sikeres és költséghatékonyabb működéséhez, a későbbiekben való fejlesztések megvalósításához, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem, vagy csak lényegesen később, évek múltával tudott volna elérni.

A fentiek miatt csak ajánlani tudjuk más vállalkozásoknak is, hogy vegyenek részt a pályázaton, mert érdemes.

vissza

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

GINOP támogatói tábla

Kedvezményezett neve: Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Azonosító: GINOP-2.1.7-15-2016-01148

Projekt címe: Multifunkcionális mobil műfüves sportpálya prototípus termék létrehozása, a Délnyugat Reklámstúdió Kft. szolgáltatásfejlesztéseként

Támogatás intenzitás: 63.15%

Elnyert támogatás: 21 582 144 Ft

Projekt tartalmának bemutatása: A projektjavaslat által létrejött új, még a piacon eddig nem létező termékünk, prototípusunk, egy három részegységből álló – mobil műfüves focipálya, softball pálya, mobil mini golfpálya – komplex, multifunkcionális sporteszköz, egy olyan egyedülállóan új termék melynek segítségével rendezvényszervezési szolgáltatásunkat fejlesztjük tovább. A sportpálya termékünket akár teljes egészében, minden részegységeivel és kiegészítőivel is, de akár csak egy-egy részegységenként is, a kért kiegészítőkkel biztosítjuk Ügyfeleink részére további kiegészítőként sátor is igényelhető, az időjárási viszonyoknak megfelelően, melyet szintén az innovációs projekt költségvetéséből szereztünk be. A projekt során beszerzésre kerültek a prototípus előállításához szükséges eszközök és alapanyagok, valamint beszerzésre kerültek a szolgáltatás fejlesztés piacosítását biztosító online marketing szolgáltatás is. Ezen túlmenően a terméket hazai oltalommal láttuk el a projekt keretein belül.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2019.11.20.