Bízzon meg minket munkával, nálunk ötletben sosincs hiány

Sikeresen szeretné eljuttatni üzenetét partnereihez? Mi kreatív kezet nyújtunk Önnek.

Kapcsolat

Cégnév: Délnyugat Reklámstúdió Kft.
Ügyvezető: Csíkos András
Székhely: H-7636 Pécs, Kéméndi sor 32.
Postázási cím: H-7636 Pécs, Kéméndi sor 32.
Telefon: +3630 650 2000, +3630 477 9111

Amennyiben szolgáltatásaink vagy referenciáink felkeltették érdeklődését, és szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, akkor kérjük, küldje el az alábbi űrlapot vagy keressen meg minket a megadott elérhetőségeinken.

Partnereinktől

Velünk történt

Iránytű

GINOP támogatói tábla

Kedvezményezett neve: Délnyugat Reklámstúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Azonosító: GINOP-2.1.7-15-2016-01148

Projekt címe: Multifunkcionális mobil műfüves sportpálya prototípus termék létrehozása, a Délnyugat Reklámstúdió Kft. szolgáltatásfejlesztéseként

Támogatás intenzitás: 63.15%

Elnyert támogatás: 21 582 144 Ft

Projekt tartalmának bemutatása: A projektjavaslat által létrejött új, még a piacon eddig nem létező termékünk, prototípusunk, egy három részegységből álló – mobil műfüves focipálya, softball pálya, mobil mini golfpálya – komplex, multifunkcionális sporteszköz, egy olyan egyedülállóan új termék melynek segítségével rendezvényszervezési szolgáltatásunkat fejlesztjük tovább. A sportpálya termékünket akár teljes egészében, minden részegységeivel és kiegészítőivel is, de akár csak egy-egy részegységenként is, a kért kiegészítőkkel biztosítjuk Ügyfeleink részére további kiegészítőként sátor is igényelhető, az időjárási viszonyoknak megfelelően, melyet szintén az innovációs projekt költségvetéséből szereztünk be. A projekt során beszerzésre kerültek a prototípus előállításához szükséges eszközök és alapanyagok, valamint beszerzésre kerültek a szolgáltatás fejlesztés piacosítását biztosító online marketing szolgáltatás is. Ezen túlmenően a terméket hazai oltalommal láttuk el a projekt keretein belül.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2019.11.20.